HOME PRILOZI RADIONICE RASPORED KONTAKTI ULIKA LINKOVI  
           ۩  Komentari zadovoljnih korisnika          
    Masaže i ostali
  manualni tretmani
             
    MARTINA FILJAK, pijanistica          
    Vježbe u malim
  grupama
 


Uz česte nastupe i brojna putovanja, te uvjete rada specifične za profesiju glazbenika ponekad se nađem u situaciji izrazito povećanog fizičkog opterećenja. U takvim trenucima uvijek se obratim Ivi Kolić. Sigurna sam da će mi ona pomoći pri postizanju bolje tjelesne kondicije na brz i efikasan način koji je prilagođen mojim osobnim potrebama.
Izuzetno cijenim Ivino znanje, kako o klasičnim, tako i drugim metodama tretiranja različitih fizičkih problema (primjerice
Yumeiho, aromaterapija, itd.) te njezino stalno napredovanje i učenje novih metoda.

 
     
    Specijalni individualni
  programi
   
     
    Standardne
  procedure  
   
     
    Prednosti    
     
    Mislimo danas za
  zdravije sutra
   
    Dr. sc. ANAMARIJA PISAROVIĆ          
    Cjenik usluga   Za razliku od većine studija gdje se plaća dizajnerskko ime i hladnoća mramora i pogleda vlasnice / voditeljica, ovdje me privukla kućna atmosfera i oduševila me izuzetna profesionalnost i samozatajnost Ive koja zrači vedrinom.  
     
    Poklon bonovi              
    JOŠKO - JOSIP MURAT, dipl.iur., atletičar        
    Komentari
  zadovoljnih korisnika
 

U životu pretrčao sam bezbroj kilometara. Za vrijeme studija, a prije 45 godina bio sam aktivni atletičar, višestruki prvak i rekorder bivše države na srednjim prugama (800, 1500, milja).
Trenirao sam oštro i svakodnevno i kao po pravilu 2 – 3 puta godišnje povredio mišić, ligament, koljeno ili Ahilovu tetivu na lijevoj odnosno desnoj nozi. Liječili su me najbolji liječnici u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani. Nakon aktivnog bavljenja atletikom, nastavio sam trčati 3 puta tjedno, a i nastupati na veteranskim trkama. Vrhunski svjetski rezultati su prošlost – ali povrede iste kao i pred 45 godina. Rehabilitacija i terapija ne čine čuda, ali oporavak uz pomoć raznovrsnih struja, lasera, ultrazvuka, magneta, masaža i sl. pomaže da npr. povrede kakve sam ranije liječio 20 dana sada liječim u pola manje vremena tj. u 10 dana. Eh, da je tako bilo kad sam bio aktivan atletičar.

 
     
    Galerija slika    
     
             
             
             
                 
                                        ©2008 IK Centar za vitalizaciju i relaksaciju organizma